Hlavní obsah

Tom Cruise je v Hollywoodu nejzbytečnější

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Tom Cruise a jeho snoubenka Katie Holmesová mají čest stanout na vrcholu seznamu nejméně užitečných osobností Hollywoodu. Žebříček s názvem Frigid 50 se objevil na americké internetové stránce FilmThreat, která se specializuje na svět filmu.

Článek

Připomíná nevhodné Cruiseovo počínání při propagaci filmu Válka světů. Hollywoodská hvězda svými výroky na téma scientologie a medializací vztahu s Holmesovou zastiňovala film Stevena Spielberga. "Tento nový Tom Cruise už není nedotknutelná filmová hvězda, ale spíš muž na cestě spáchat profesionální sebevraždu," uvádí se na stránce.

Autoři nijak nešetří ani Holmesovou, která je nyní s Cruisem těhotná. Kritizují ji za velmi průměrný výkon ve filmu Batman začíná a na seznamu hollywoodských zbytečných jí přidělili druhé místo za Cruisem.

Čtvrtou příčku obsadil herec Tom Sizemore, známý soudními spory a drogovými aférami. Hned za ním se ocitla Jennifer Lopezová, a to za odvahu pokoušet se o zpěv. Následuje 59letý Sylvester Stallone, připravený natočit svého šestého Rockyho. Do první desítky se dostal i Australan Russell Crowe, který podle FilmThreat tráví "víc času v želízkách než na plátně".

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám