Hlavní obsah

Tom Cruise a Katie Holmesová čekají dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Američtí herci Tom Cruise (43) a Katie Holmesová (27) se stanou rodiči. Ve středu to potvrdila hercova manažerka. "Čekají miminko a jsou velmi šťastni," uvedla Lee Anne DeVetteová, sestra Cruise.

Článek

Neupřesnila ani přibližné datum narození dítěte, které bude prvním společným potomkem Cruise a Holmesové. DeVetteová jen podotkla, že těhotná herečka je v pořádku. "Katie se nikdy necítila tak dobře," doplnila.

Cruise a Holmesová letos oznámili, že se zasnoubili. [celá zpráva] "Nedohodli se zatím na žádném přesném datu sňatku," sdělila manažerka.

Cruise už má dvě děti (10, 12) z manželství s australskou herečkou Nicole Kidmanovou, s níž se po deseti letech trvání manželství v roce 2001 rozvedl. Poté se krátce stýkal s herečkou Penelope Cruzovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Milenka Cruise se také zajímá o scientologii

Mladá herečka Katie Holmesová (26), čerstvá přítelkyně herce Toma Cruise (42), je prý vážnou adeptkou na vstup do církve scientologů, kam herec již několik...

Tom Cruise požádal v Paříži Katie o ruku

Americký filmový herec Tom Cruise v pátek v Paříži prozradil, že požádal svou přítelkyni Katie Holmesovou, aby si jej vzala za muže. Dvaačtyřicetiletý herec...

Výběr článků

Načítám