Hlavní obsah

Thurmanová se udobřuje s Hawkem

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodský hvězdný pár Ethan Hawke a Uma Thurmanová je na dobré cestě k usmíření. Manželé, kteří žijí odděleně od října loňského roku, dokonce odložili i několik měsíců plánovaný rozvod. Jak prozrazují rodinní známí, stojí za vším jejich děti.

Článek

"Nejprve se rozhodli s rozchodem přibrzdit pouze kvůli dětem, Maye a Levonovi, ale teď to vypadá, že mezi nimi začínají tát ledy a opět se sbližují," prozradili.

V záchranu potápějícího se pětiletého manželství kolegů z filmu Gattaca věří mnoho jejich přátel.

"Snaží se najít cestu, jak společné problémy vyřešit. Neustále si povídají a rozebírají své životy. Snad jim to pomůže," řekl jeden z přátel.  

Nevěra je rozdělila

Uma Thurmanová opustila manžela loni v říjnu, kdy se objevily zprávy o tom, že ji v Kanadě podvedl s kolegyní při natáčení snímku Taking Lives. Herec se sice od té doby snaží tvrdit, že jeho nevěra za rozchodem nestojí, Uma mu ovšem oponovala.

"Podvedl mě a všichni do vědí. Nemusí lhát jen kvůli tomu, abych ho vzala zpět. To se nestane," uvedla před časem kráska z filmu Kill Bill, která rozchod završila loni o Vánocích, kdy se vydala se svým novým milencem Andrém Balzasem a svými dětmi na výlet do Karibiku.

Dnes je ale všechno jinak. I když se k možnému sblížení odmítají obě herecké hvězdy vyjádřit, přátelé mají jasno. "Děti pro oba vždycky hodně znamenaly. Jejich rozbroje navíc nikdy nezašly tak daleko, aby nebylo cesty zpátky."

Reklama

Související témata:

Související články

Uma Thurmanová je zase volná

Hollywoodská herečka Uma Thurmanová se rozchází s manželem a otcem svých dvou dětí, hercem Ethanem Hawkem. Důvodem jsou jeho milostné pletky s dvaadvacetiletou...

Ethan Hawke se chce udobřit s Umou

Filmový krasavec Ethan Hawke hodlá využít vánoční atmosféry, aby se usmířil s bývalou manželku Umu Thurmanovou, hvězdu snímku Kill Bill. Vánoce totiž letos...

Výběr článků

Načítám