Hlavní obsah

Těžké zranění ve slovenské vile VyVolených

Právo, Ivan Vilček
BRATISLAVA

Velmi nepříjemná nehoda se stala účastnici slovenské reality show VyVolení. Ve vile se na tři dny usadilo tzv. komando, které VyVolené doslova terorizovalo. Vše vyvrcholilo nešťastnou nehodou, kdy soutežící Dano spadl na účastnici soutěže Barbi a způsobil jí komplikovanou zlomeninu ruky.

Článek

Nešťastně skončil třídenní pobyt komanda ve slovenské vile VyVolených. Soutěžící známá pod přezdívkou Barbi si při nácviku obranných hmatů ve čtvrtek zlomila ruku. Ještě tentýž den se v narkóze podrobila operaci. Okamžitě po probuzení prohlásila, že se chce do vily vrátit. Podle pravidel soutěže to však musí stihnout do 24 hodin.

"Byla to strašlivá rána!"

Při nácviku hmatů na Barbi nešťastně spadl soutěžící Dano a svou vahou jí zlomil ruku. "Byla to strašlivá rána, jak to prasklo," popisoval událost soutěžící Erik. Barbi začala plakat a ruka ji strašně bolela. Byla převezena do nemocnice, kde zjistili, že se jedná o komplikovanou zlomeninu a museli ji operovat. Dostala do ruky klíny a lékaři jí ji  dali do sádry. Ve vile na ni už čeká přítel Vlado, s nímž šla společně do vily jako pár. Vlado je ze zranění Barbi velmi nešťastný. "Měl jsem být při ní. Měl jsem ji chránit," naříkal.

Pobyt komanda ve slovenské vile VyVolených byl pro soutěžící velmi těžký. Komando šéfovalo ve vile celé tři dny a soutěžícím změnilo život v peklo. Výcvik střídaly náročné rozcvičky, těžké úkoly, málo stravy a nedostatek spánku. Obyvatelé vily měli upřímnou radost, když komando vilu opustilo.

Reklama

Související témata:

Související články

VyVolení na Slovensku mají i Indiána

Dalším obyvatelem slovenské vily VyVolených se ve středu stal 54letý Jaroslav Marcinka zvaný Indián. Automechanik z Bratislavy opravdu vypadá jako Indián...

Výběr článků

Načítám