Hlavní obsah

Teri Hatcherová provozuje tajný sex v autobusu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Problém, s nímž se potýká většina rodičů, vyřešila s vynalézavostí sobě vlastní hvězda seriálu Zoufalé hospodyně Teri Hatcherová. Místo ložnice, kde by ji v nejnevhodnějším okamžiku mohla překvapit sedmiletá dcera Rose Emerson, se věnuje milostným hrátkám ve vyřazeném autobusu. Ten stojí v zastrčeném zákoutí na zahradě u jejího sídla.

Článek

I když čtyřicetiletá Teri dobře ví, že se chová jako zdivočelá teenagerka, přináší jí sex v odstaveném autobusu mimořádnou rozkoš. Větší, než kdyby se mu jako ctnostná hospodyňka věnovala jen tehdy, když je dcera na školní akci nebo když přenocuje u kamarádky.

"Voní po zakázaném ovoci, a to mě vzrušuje," přiznala Hatcherová. S partnerem, jehož veřejnosti nepředstavila, prý dokáže tzv. Passion Wagon, jak svému hnízdečku lásky přezdívá, pokaždé pořádně rozhoupat.

Už proto, že po rozvodu s druhým manželem Jonem Tenneyem, známým ze snímku Policajt v Beverly Hills 3, herečka dodržovala dva roky přísnou sexuální abstinenci. Nyní chce dohnat ztracený čas - a daří se jí to.

Reklama

Související články

Teri Hatcherová chce fotit hanbaté snímky

Americká herečka Teri Hatcherová se za své tělo vůbec nestydí. Absence ostychu by jí proto dovolila přijmout nabídku fotit nahá pro pánský magazín Playboy....

Výběr článků

Načítám