Hlavní obsah

Těhotná Spearsová přišla sexu na chuť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká zpěvačka Britney Spearsová prozradila, že ji těhotenství baví. Prý jí vůbec nevadí, když ji náhle přepadne hlad. Se zalíbením si prohlíží snímky miminka z ultrazvuku. Nejvíce si také užívá milostného života.

Článek

"Myslím, že je to lepší nyní než předtím," svěřila se Spearsová. "Myslím, že právě teď je na to nejlepší období. Sex je báječný," uvedla třiadvacetiletá hvězda.

Spearsová by měla porodit své první dítě na podzim. Přestože si nyní nemůže těhotenství vynachválit, připustila, že jí zpočátku vadily ranní nevolnosti a hormonální změny. Navzdory drobným potížím, kvůli nimž musela být i hospitalizována a také se bála, zda dítě vůbec donosí, jí "těhotenství dodává sílu". "Domnívám se, že mi těhotenství umožnilo najít v sobě dobrou stránku mé osobnosti."

Rovněž se svěřila, že při spatření prvního snímku z ultrazvuku ztratila řeč. "Nedokážete skutečně nic říct," uvedla. "Byla jsem dojatá. Myslím, že to jsou nejkrásnější pocity na světě."

Spearsová stále neví, zda se jí narodí holčička nebo chlapeček. U jednoho dítěte nezůstane, již plánuje další těhotenství, zpěvačka chce mít alespoň tři děti. Zatím neví, kdy se vrátí ke své profesi. "Vím, že budu opět pracovat, ale už to bude zcela jiný život," uvedla.

Reklama

Související témata:

Související články

Těhotnou Spearsovou odvezli do nemocnice

Třiadvacetiletá popová zpěvačka Britney Spearsová, která očekává narození svého prvního potomka, o víkendu prožila drama. Kvůli bolestem břicha musela...

Spearsová má prý problémy donosit dítě

Stále větší obavy o osud svého nenarozeného dítěte prožívá nyní zpěvačka Britney Spearsová (23). Poté, co kvůli spontánnímu krvácení strávila...

Výběr článků

Načítám