Hlavní obsah

Těhotná Robertsová miluje hranolky s čokoládou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Julia Robertsová si své těhotenství užívá a jako mnohé nastávající maminky i ona propadla neobvyklým chutím. Jen málokterá z nich si však pochutnává na hranolkách namáčených v čokoládě.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Hvězda filmového nebe, které byl dlouhá léta připisován nejkrásnější úsměv na světě, už nemusí úzkostlivě hlídat svou linii. Díky dvojčatům očekávaným na začátek příštího roku, jejichž otcem je její manžel Daniel Moder, si dopřává skutečných lahůdek.

Mezi ně patří také hranolky, oblíbené jídlo americké populace. Robertsová si je však podle britského magazínu OK! namáčí do rozpuštěné čokolády a na zvláštní kombinaci sladkého a slaného nedá dopustit.

Tloustne a je nepříjemná

Jídlo je teď Juliinou skutečnou vášní, která se na její doposud štíhlé postavě stačila již podepsat. "Je obrovská," okomentoval stroze figuru Robertsové její kolega z natáčení snímku Ocean´s Twelve.

Zdroje z hereččina okolí se zároveň shodují, že se v poslední době těhotenstvím kromě těla změnilo i její chování. Kolem sebe šíří špatnou náladu, stále nadává a je s něčím nespokojená.  

Julia si podle nich také přivlastnila nový manýr. Už odmítá jíst se svými kolegy a filmovým štábem, nýbrž si nechává obědy servírovat do nerušeného ústraní.

Osobní asistent jí pravidelně nosí vlastní židli, slunečník a vodu. Teprve pak se Robertsová spokojeně pouští do jídla.

Reklama

Související články

The Sun: Julia Robertsová čeká dítě

Britský bulvární deník The Sun učinil další ze svých odhalení. Podle listu je americká herečka Julia Robertsová těhotná. Usuzuje tak na základě zveřejněných...

Výběr článků

Načítám