Hlavní obsah

Těhotná Pergnerová je v nemocnici

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jediný den, v pondělí, moderovala Tereza Pergnerová na TV Prima první vysílání třetí řady reality show Vyvolení - Noví hrdinové, na kterou se dívalo podle údajů ATO -Mediaresearch 700 tisíc diváků.

Článek

"Živé vysílání je pro každého vždy velkým fyzickým a psychickým vypětím. U Terezy se objevily v úterý ráno náhlé komplikace spojené s jejím těhotenstvím. Lékaři ji proto nařídili okamžitou hospitalizaci a absolutní klid," oznámil v úterý mluvčí televize Prima Ladislav Pavlík.

Podle lékařů si zdravotní stav  Pergnerové vyžádá minimálně týdenní léčbu.

Od úterý proto moderuje  hlavní večerní  živé vysílání VyVolených Libor Bouček. "Záskok za Terezku beru jako samozřejmost. Je na místě poděkovat rádiu Evropa 2, že mi to umožnilo. Zároveň chci Terezce popřát brzké uzdravení. Myslím na ni. A jak zpívá skupina Team: ,držím ti miesto'," řekl Bouček.

"VyVolení jsou pro mě srdeční záležitostí. Jak to bude možné, chci se vrátit, nechci ale riskovat," vzkázala z nemocnice moderátorka Pergnerová.

Reklama

Související články

Pergnerová bude moderovat VyVolené 3

Tereza Pergnerová bude moderovat i třetí řadu reality show televize Prima s názvem VyVolení - Noví hrdinové. Třiatřicetiletá moderátorka provázela i první...

Výběr článků

Načítám