Hlavní obsah

Těhotná Nosková už čtyři dny přenáší

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Míša Nosková už čtyři dny přenáší svého prvního potomka a na svět se mu stále nechce. Dokonce kvůli přivolání porodu v neděli slezla i Sněžku. Plánovaný porod do vody už zpěvačka zavrhla, chce rodit klasicky.

Článek

"Každé ráno vstávám a modlím se, aby to brzy přišlo. Už je to dlouhé, jsem vyčerpaná a ráno mě Honza musí zvedat z postele. Sama to už nedám," řekla Novinkám Nosková.

Zpěvačka je s manželem Honzou Horsákem od konce minulého týdne připravena na porod v hotelu ve Vrchlabí. V místní porodnici přivedle na svět svého prvního potomka. I když na ni už přišly nepravidelné kontrakce, na porod to stále nevypadá.

"Mám poslíčky od soboty. Je to fakt zábava. V sobotu jsem jela do porodnice a zase mě poslali domů. Tak jsme s manželem vyjeli lanovkou na Sněžku a sešli ji po svých. A ani to nepomohlo. Mimčo prostě ven nechce," směje se Nosková.

Původně zpěvačka plánovala porod do vody. Pár dní před porodem si to ale rozmyslela. "Na narozeninách Petra Vágnera mi porodník jeho ženy popsal do čeho bych rodila a já se rozhodla, že radši půjde mimčo na svět klasicky. A taky bych si chtěla od bolestí pomoci epiduralem, což u porodu do vody nejde," vysvětlila zpěvačka.

V pondělí Míša chyběla na párty muzikálu Děti ráje, kde hraje hlavní ženskou roli. "Plánovala jsem, že bych do Prahy na otočku jela, ale Honza mě přesvědčil, že už si mám dát klídek a že nechce, abych naše první dítě třeba porodila po cestě v autě," dodala se smíchem zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám