Hlavní obsah

Těhotná Belohorcová skončila v nemocnici

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Očekávané miminko Zuzany Belohorcové (33) svoji maminku pořádně vyděsilo. I když má dcera Salma ještě tři týdny do termínu, už váží tři kila. Moderátorka proto raději navštívila svého porodníka Vlka, aby se rozhodli, zda rodit klasicky nebo císařským řezem.

Článek

"Pan doktor Vlk mě naštěstí uklidnil. I když dcerka už je obřík, budeme rodit klasicky. Ubezpečil mě, že jsem v pohodě a normální porod bude nejlepší," řekla Novinkám Belohorcová.

V motolské nemocnici v Praze tak absolvovala poslední velkou kontrolu před porodem. "Vše je v pořádku a s přítelem se už Salmičky nemůžeme dočkat," říká Zuza, které porodníka doporučila kamarádka herečka Alice Bendová.

Pomoci od bolestí  při porodu si plánuje moderátorka epidurální anestezií. "Určitě se jí nebráním, uvidím, až to přijde. Třeba to bude tak rychlé, že to zvládnu i bez ní," vysvětluje moderátorka. 

Zatím je stále v pracovním procesu. "Do porodu mám ještě dvě akce. Pak si dám už zaslouženou mateřskou dovolenou," říká. 

Její přítel, podnikatel Vlasta Hájek bude u porodu. "Přeje si to a já jsem ráda, že budu mít takovou oporu," prozrazuje Zuzana.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám