Hlavní obsah

Těhotná Bellucci se obnažila pro Vanity Fair

ŘÍM

Devětatřicetiletá italská herečka Monica Bellucci, která letos na podzim očekává svůj první přírůstek, se obnažila pro italskou verzi časopisu Vanity Fair. Ubírá se tak ve stopách své kolegyně Demi Moore, která se těhotná ukázala na stránkách amerického časopisu nahá před třinácti lety.

Foto: ArtUm Centrum

Logo ArtUm Centra

Článek

Monica Bellucci je právě v šestém měsíci těhotenství. Přijala nabídku pózovat před hledáčkem fotoaparátu Fabrizia Ferryho.

K nafocení snímků se rozhodla, aby vyprovokovala veřejné mínění. "Islám ženám ukládá, aby nosily muslimský šátek. V Itálii se zase zakazuje, aby svobodné ženy využily pomoc vědy k otěhotnění," vysvětluje své pohnutky herečka.

Nepociťuje žádný ostych

Budoucí maminka přitom loni odmítla lukrativní nabídku spočinout na titulu pánského magazínu Playboy a upřednostnila spíše Vanity Fair. Nahota jí prý nečiní žádné potíže, protože sama není příliš ostýchavá a s měnícím se tělem nemá žádný problém.

"Těsně před otěhotněním jsem si začala uvědomovat, že je špatné, když mé poprsí zůstává neporušené, když mé břicho je stále stejně ploché jako v mých osmnácti letech. Měla jsem pocit, že žiji bez svého těla. To nic neprožilo. Má prsa nebyla jen na to, abych nosila hluboké výstřihy. Je načase, aby se má fyzická schránka zhostila své funkce a vykonala své poslání," uvedla herečka, kterou odcitoval italský internetový server Ansa.

Monica Bellucci se narodila v italském městečku Citta di Castello. Po studiích na vysoké škole se živila jako modelka, později se prosadila jako herečka. V roce 1999 se provdala za herce Vincenta Cassela (37).

Reklama

Související témata:

Související články

Monica Bellucci poprvé otěhotněla

Italská herečka Monica Bellucci očekává narození svého prvního potomka. Šťastným otcem se zanedlouho stane její manžel, francouzský herec Vincent Cassel....

Výběr článků

Načítám