Hlavní obsah

Tchajwanka se rozhodla vdát se sama za sebe

– Tchaj-pej
Novinky, Dagmar Plecháčová

Třicetiletá administrativní pracovnice Wej-ih Čchen z Tchaj-wanu je se svým životem i kariérou naprosto spokojená, jen dosud nepotkala muže, kterého by si chtěla vzít. Stále více si však uvědomovala sílící tlak okolí, kdy jí bylo naznačováno, že by se už měla provdat. Tchajwanka se proto rozhodla svatbu uspořádat, brát si ale bude sama sebe.

Foto: Profimedia.cz

Třicetiletá Tchajwanka si příští měsíc bude brát sama sebe, chce se tak postavit zažitým tradicím. Ilustrační foto

Článek

Čchen si pronajala sál na svatební hostinu, sezvala 30 svých přátel a najala si dokonce i svatebního koordinátora, aby jí pomohl s uspořádáním oslavy, která se bude konat příští měsíc.

„Věk kolem třiceti je pro mě nejlepším obdobím života. Mám dobrou práci i nějaké zkušenosti, ale dosud jsem nepoznala ideálního partnera, tak co mám jiného dělat? Není to o tom, že bych byla proti manželství, jen doufám, že tímto mohu vyjádřit jinou představu o zažitých tradicích,“ uvedla Čchen.

Tchajwanka se rozhodla vzít si sama sebe poté, co ji žádný z jejích nápadníků nezaujal. Dodala však, že kdyby v budoucnu poznala zajímavého muže, vzala by si ho. Čchen však i nyní vdavky pojala poměrně vážně, po svatbě se například chystá i na sólové líbánky do Austrálie.

Reklama

Výběr článků

Načítám