Hlavní obsah

Tak dlouho chodil s hlodavci do hotelu, až se ucho utrhlo

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na způsob, jak nocovat v hotelech zadarmo, přišel Američan Ryan Sentelle State. Ten si s sebou do ubytovacích zařízení nosil myši a křečky, které následně na pokoji vypustil, a dožadoval se od vedení hotelů kompenzace. Řádění „myšího výtržníka” nyní vyšetřuje policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sedmatřicetiletý State z Utahu se podle policie pokusil nejméně ve třech případech vyžadovat odškodné v hotelu, kde předtím na pokoji vypustil připravené hlodavce. Dvakrát se mu to skutečně povedlo, a jak uvedla policie, případů bude zřejmě mnohem víc.

Stateův plán byl velmi prostý. Ubytoval se v hotelu v Utahu, na pokoj přinesl myši a křečky, které následně vypustil. Po hotelu pak požadoval odškodné.

Australské město terorizují přemnožení kaloni, pod jejich vahou praskají větve

Koktejl

Při množení případů se však na výtečníka zaměřila policie a obvinila jej z podvodu a tří dalších trestných činů. Kromě trestu se State pravděpodobně nevyhne ani uhrazení nákladů, které hotely měly s následným deratizováním svých zařízení a opravou pokojů, které hlodavci poničili.

Reklama

Výběr článků

Načítám