Hlavní obsah

Syn ukousl při hádce otci kus ucha, ten ho chtěl slepit vteřinovým lepidlem

Novinky, nčs

Snažil se uklidnit hádku, místo toho však přišel o část svého ucha. Takový osud potkal nejmenovaného muže v Kalifornii. Při návštěvě kostela krotil rozepři mezi svým synem a misionářem, sám však přišel k újmě na zdraví, kterou se snažil vyléčit dost nezvykle.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Podle policejní zprávy vše začalo v neděli okolo šesté hodiny odpoledne v kalifornském městě Modesto. V tamním mormonském kostele došlo k hádce mezi osmadvacetiletým Josuem Moises Montuyem a nejmenovaným misionářem.

Když se rozepři snažil uklidnit Montuyův otec, situace se obrátila proti němu a jeho vlastní syn ho napadl několika údery, a dokonce mu ukousl kus ušního laloku.

Když na místo dorazila přivolaná policie, zatkla Montuyu mladšího, jeho otec však vyrazil s ukousnutým uchem k autu, aby si dojel koupit vteřinové lepidlo. Tím se pak snažil postižené ucho přilepit zpět na své místo.

Osm let za mřížemi

Při cestě pro lepidlo urazil muž 24 kilometrů do obchodu, kde ho objevili policisté ještě předtím, než se mu podařilo ucho slepit. Muži přivolali ambulanci, která nešťastníka převezla do nemocnice.

Jeho syn skončil ve vazbě, byla na něj uvalena kauce 100 tisíc dolarů (2,2 milionu korun) a hrozí mu vážné problémy. V Kalifornii totiž může být za trestný čin poškození cizího těla odsouzen až k osmi letům za mřížemi, navíc mu hrozí pokuta do výše 10 tisíc dolarů (220 tisíc korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám