Hlavní obsah

Svatebčané se bavili přílivovými vlnami, pak mezi ně jedna vlétla

Svatba na Havaji má řadu kouzel. Jedním z nich je i nádherný výhled na moře. A když jsou vlny velké, je to pohled mimořádný. Má to ale jeden háček, vlny nesmí být až příliš velké. Své o tom už vědí novomanželé Dillon and Riley Murphyovi, kterým jedna z vln smetla svatbu. Nikomu se naštěstí nic nestalo a nepoškozen zůstal i dort.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Svatebčané, kteří se minulou sobotu kochali vlnami u pláže ve městě Kailua-Kona, pozorovali s úsměvem a radostnými výkřiky jednu vysokou vlnu za druhou.

Při jedné obzvlášť vysoké bylo i nadšení hostů na maximu. Úsměvy jim však ztuhly na rtech, když se ukázalo, že vlna se na rozdíl od těch předchozích nerozbije o zídku u moře. Voda se přes ni převalila, strhla několik stolů a povalila židle.

„Naštěstí tam nebylo žádné jídlo, ani bedny s jídlem,“ uvedli Murphyovi v rozhovoru pro regionální televizní stanici KHON2. „A nakonec jsme pořídili ještě spoustu úžasných fotek a videí,“ dodal Dillon s úsměvem.

Svatebčané zablokovali hlavní dopravní tepnu Londýna, začali slavit v tunelu

Koktejl

Podle novomanželů byla poté svatba ještě lepší. Neměli objednaný svatební parket, a tak večer všichni tančili bosí v blátě, což oslavám dodalo na spontánnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám