Hlavní obsah

Svatba Spearsové by mohla být i v televizi

Novinky, ČTK, Korzo
LOS ANGELES

Blížící se svatbu americké zpěvačky Britney Spearsové s Kevinem Federlinem budou možná moci sledovat i její fanoušci prostřednictvím televizních obrazovek. Je prý pravděpodobné, že blonďatá hvězda hudebního nebe dá souhlas k vysílání obřadu. Záleží jen na výši finančních nabídek.

Foto: archiv npú

Kuželovité kopce Českého středohoří v okolí Hazmburku

Článek

Rovněž americké i světové deníky a časopisy se již nyní předhánějí, který z nich získá exkluzivitu na listopadovou veselku.

"Dostali jsme žádosti z celého světa, ale o ničem ještě nebylo definitivně rozhodnuto," prohlásila mluvčí Spearsové, která by na svatbě mohla vydělat tučnou sumu.

Například cena fotografií ze sňatku hereckého páru Catherine Zeta-Jonesové a Michaela Douglase se vyšplhala na milión dolarů. Podle zasvěcených by však snímky nevěsty Britney mohly stát daleko více.

Kromě exkluzivních fotek by údajně Spearsová mohla přistoupit na přímý přenos obřadu a podělit se tak se svými skalními příznivci o svůj nejkrásnější den v životě.  

Manželská smlouva už není problémem

Ačkoliv ještě nedávno Spearsová naschvál svým rodičům odmítala podepsat předmanželskou smlouvu, která by ochránila její majetek v případě rozvodu, nyní se umoudřila a hodlá vyslechnout přání starších a zkušenějších.

"Zcela určitě podepíše předmanželské ujednání," potvrdily důvěryhodné zdroje americkému magazínu Star.

Kontrakt upravující majetkové poměry se nachází v závěrečné fázi a právníci ho už jen dolaďují. Význam smlouvy je pro Britney podstatný, neboť Kevin je v současné době nezaměstnaný, tudíž bez příjmů. Sňatkem a následným rozvodem s bohatou zpěvačkou by tak mohl přijít k majetku, jímž v současné době zrovna neoplývá.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Chtěli byste v případě svého sňatku uzavřít předmanželskou smlouvu?

Budoucí ženich se ale ujednáním nijak nenechává znepokojit. Zatím oslavuje narození svého druhého dítěte, které mu před pár dny porodila jeho bývalá láska Shar Jacksonová.

Britney role macechy nevadí. Jen podotkla, že pochopitelně uvažuje také o vlastních potomcích. Sama má prý v úmyslu s Kevinem vychovávat čtyři nebo pět svých ratolestí. S dětmi nastávajícího se podle vlastních slov hodlá stýkat.

Anketa

Chtěli byste v případě svého sňatku uzavřít předmanželskou smlouvu?
Ano
46,4 %
Ne
29,2 %
Nevím
24,4 %
Celkem hlasovalo 401 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová se zasnoubila

Americká popová hvězda Britney Spearsová se oficiálně zasnoubila se svým přítelem, tanečníkem Kevinem Federlinem. V pátek to potvrdili mediální zástupci...

Britney Spearsová oznámila datum svatby

Zpěvačka Britney Spearsová, která se minulý týden zasnoubila s tanečníkem Kevinem Federlinem, se vrhla na přípravu svatby. Firma, která bude obřad organizovat,...

Výběr článků

Načítám