Hlavní obsah

Střídající Miss Martina Dvořáková je nadšená

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Martina Dvořáková má podle některých členů poroty soutěže Miss ČR 2004 velké šance na úspěch v celorepublikovém klání Miss ČR 2004, v němž nahradila původní favoritku Janu Hodinářovou. Ta byla ze soutěže vyřazena, protože nerozvázala svou smlouvu s jinou agenturou.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

"Byla jsem překvapená, ale vzápětí samozřejmě nadšená," reagovala jednadvacetiletá první vicemiss západní Čechy na vlastní přímý postup do finále.

"Šla jsem do baráže a nevěděla, co bude. Najednou jsem se dozvěděla, že postupuji rovnou do finále. Člověku to vyrazí dech a vzápětí má obrovskou radost," dodala půvabná černovláska.

Lidé ji zatím nepoznávají

Popularita ji zatím nijak nesužuje. Vyskytuje se totiž převážně v Praze, což částečně znemožňuje, aby ji veřejnost poznala.  

"Je to příliš velké město na to, aby mě lidé poznávali. Moje kamarádky mi blahopřály, ale většinou se zprávu o mém postupu do finále Miss dozvěděly ode mne. V novinách to objevili jen asi dva lidé z mého okolí," upřesnila Martina v senohrabském hotelu S.E.N., kde zvítězila ve stolním tenisu, jedné ze sportovních disciplín, v nichž finalistky Miss ČR 2004 soutěžily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám