Hlavní obsah

Stokilovou finalistku Robina Hooda vyhodili a přesto hubne

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Petra Slaninová slíbila v televizní reality show Robin Hood porotcům, že shodí třicet kilogramů. A svůj slib bere vážně. I když ji v neděli porota ze soutěže vyřadila, denně dře v posilovně a na doporučení svého osobního trenéra začala také chodit do polária, kde trpí v mrazu mínus 130 stupňů Celsia.

Článek

Petra váží 109, 6 kilogramu a přes pas má 124 centimetrů. Do tří měsíců by ráda měla o třicet kilogramů méně. "Je mi jasné, že v Robinovi Hoodovi hrát Mariannu nebudu. Porotci řekli, že jsem na ni stará, a to je pravda. Přesto mě účast v soutěži neuvěřitelně motivovala. Dala jsem se na boj a budu pokračovat. Je tam řada jiných rolí a já věřím, že uspěji," řekla Novinkám Petra Slaninová.

Kamarádka jí doporučila osobního trenéra a Petra tělo trápí denně v posilovně. "Mám skvělého trenéra Romana Gomolu. Je to profesionální atlet a reprezentant ČR v bobech. Pod jeho vedením makám třikrát týdně ve fitku, třikrát týdně tam chodím ještě na pás nebo rotoped," říká zpěvačka.

"Mám také přesně stanovený jídelníček. Základem jsou malé porce šestkrát denně. Musím říct, že mám pocit, že jsem tolik snad nikdy nejedla," prozrazuje.

Vedle posilovny začala Petra chodit denně do polária. "Roman mi to doporučil. Prý to nastartuje organismus a bude pak pracovat rychleji. Je to teda masakr. Že budu kvůli postavě trpět v mínus sto třiceti stupních jsem vážně netušila," směje se Petra. "Je to ale super. Cítím se po mrazáku výborně," dodala Slaninová.

Reklama

Výběr článků

Načítám