Hlavní obsah

Štěpánka Duchková s miminkem nepospíchá

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Štěpánka Duchková, moderátorka zpravodajského deníku a nedělního pořadu Partie, je se svou prací spokojena. O uvádění zábavných pořadů proto ani příliš nestojí. Při natáčení s politiky ji nejvíce baví velké napětí, které zažívá.

Foto: Staré hrady
Článek

"Mám strach, abych něco nezkazila, abych něco nevhodného neplácla. Jsou to zkrátka nervy. A to mě baví. Raději jsem ve stresované situaci než v bůhvíjakém klidu. Často také uvádím nejrůznější křty cédéček nebo knížek, ale to už je pro mne příliš velká pohoda a klid," řekla Duchková.

Zároveň však připouští, že s politiky není vždy jednoduché vyjít. Pravá diskuse prý většinou začíná až po skončení Partie, při níž se politici mnohdy mračí.

"A nejen to, také mi někdy nadávají. Dokonce jsem slyšela i sprostá slova z úst vysoce postaveného politika. Byl na mne moc rozzlobený, že jsem si troufla tázat se ho, jak jsem podle něj neměla," podotkla moderátorka.

Duchková má mnoho ctitelů všech věkových kategorií, kteří jí často posílají milé dopisy. Moderátorka však svého vyvoleného již našla - je šťastně vdaná za redaktora švýcarské televize.

Nechce zmizet z televize

"V našem manželství příliš napětí není. Manžel žije ve Švýcarsku, já tady a vídáme se jednou za čtrnáct dní. To jsme pak jako hrdličky. Jistě se někdy pohádáme, ale jenom o své práci, o tom, jak se má nebo nemá dělat televize," usmála se.

Mateřské povinnosti však stále odkládá a nepočítá, že by se v blízké budoucnosti stala maminkou. Razí heslo, že do čtyřiceti je času dost.

"Člověk se z obrazovky ztratí a pak už se na ni nemusí vrátit. A mě ta televize moc baví. Zatím se z obrazovky ztratit nechci," tvrdí.  

Do Ománu vyrazí s kamarádkou

S manželem již letos byla na dovolené v Itálii. A protože se jejímu muži nechce cestovat po jiném kontinentu než evropském, do Ománu se chystá se svou kamarádkou.

"Moje přítelkyně Eva je také velká jako já, tedy má 175 centimetrů, také je blondýna, ale na rozdíl ode mne má velké poprsí. Jezdíme spolu takhle deset let a nikdy se nám nikde nic nestalo. Věřím, že i letos si to hezky užijeme," uzavřela Duchková.

Reklama

Výběr článků

Načítám