Hlavní obsah

Štěně vypadá jako vůdce třetí říše

Novinky, vps

Jmenuje se sice Patch, ale všichni ho oslovují Adolf nebo Hitler. Řeč je o sedmitýdenním psím kříženci, který se díky svému zbarvení nápadně podobá právě vůdci třetí říše. Tím ale podle jeho páníčků veškerá podobnost končí. Na rozdíl od svého lidského protějšku má totiž štěně láskyplnou povahu.

Foto: Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Štěně jménem Patch a jeho podoba s Adolfem Hitlerem

Článek

Když si Angličanka Lynda Whiteheadová štěně vybrala a odnesla domů, ničeho neobvyklého si nevšimla. Na podobu s nacistickým diktátorem ji upozornila až její dcera. Zarazila ji černá část jeho hlavy nad levým uchem, která připomíná Hitlerovu patku, a flek pod čumákem odkazující na knír.

Kříženci francouzského buldočka a ši-tzu od té doby nikdo neřekne jeho původním jménem.

Foto: Profimedia.cz

Štěně Patch už na své původní jméno neslyší

„Všichni ho teď oslovují jako Adolfa. Nejhorší jsou moji vnukové, kteří v přítomnosti štěněte napodobují vojenský pochod,“ řekla listu Daily Mail Whiteheadová.

„Je to rozkošné malé stvoření. Všichni z jeho vrhu jsou takoví, ale on je z nich nejmírnější. Sedí vám na klíně a dokud neusne, upírá na vás svůj pohled,“ potvrdila Angličanka, že štěně s Hitlerem sdílí jen fyzickou podobu.

Patch dal vzpomenout na případ kotěte jménem Kitler, které také vypadalo jako nápadně připomínalo známého diktátora. Ocitlo se v útulku a kvůli jeho vzhledu si ho nikdo nechtěl vzít. Pomohlo až zveřejnění jeho příběhu v médiích, po němž se našly stovky zájemců z celého světa. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Lidé našli v konvičce Hitlera, jde na odbyt

Americký obchodní řetězec JCPenney dal do prodeje designovou konvičku na čaj, která při troše představivosti připomíná hajlujícího vůdce Třetí říše Adolfa...

Výběr článků

Načítám