Hlavní obsah

Stella Zázvorková není na odpis

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jedna z našich nejoblíbenějších hereček Stella Zázvorková se v nejbližší době podrobí operaci kyčlí. V žádném případě však neklesá na mysli a pevně věří, že ji chirurgický zákrok z běžného života nevyřadí.

Foto: Ivana Petráková

Prezence účastníků na loňském ročníku Haf cupu

Článek

"Pro starého člověka operace čehokoliv nikdy není procházkou růžovým sadem. Jeden neví, co se může stát. Ale v endoprotézách jsme už mistři, a tak nemusím mít ty nejtemnější myšlenky," uvedla herečka, která se vryla do srdcí mnoha diváků.

"Nechci, aby jen proto, že se o mojí operaci veřejnost dozvěděla, mě už málem pohřbívali. Moje situace je jiná než Helenky Růžičkové. Měla jsem ji moc ráda a její tragický příběh byl i její poslední seberealizací," dodala.

Nechce jen tak sedět doma

Ani na uměleckou oblast nerezignovala a naopak se již těší na diváky. "Určitě se kvůli endoprotéze necítím být odepsanou. V mých letech už žádné divy dělat nemohu, ale věřím, že se s diváky ještě setkám. Nechci ještě sedět doma a jen čekat, až si pro mě přijde zubatá. Třeba se objeví režisér, který mi ještě nějakou roličku nabídne. Dokud člověk žije, neměl by na nic rezignovat," usmála se herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Fialová a Zázvorková jsou diamantové

"Nic není krásnějšího, než stárnout. Baví mě to čím dál víc," žertovala ve středu vpodvečer Květa Fialová, která v restauraci Strahovského kláštera křtila...

Výběr článků

Načítám