Hlavní obsah

Standa Dolinek rád experimentuje

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Stanislav Dolinek se sice nepropracoval v soutěži Česko hledá SuperStar mezi poslední úspěšnou trojku, přesto si získal mnoho příznivců. Přitahuje je možná proto, že je lehce excentrický typ, který mění barvu vlasů i způsob oblékání.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 9.4.2017 Na Masarykově náměstí přivítali jaro. Stará " Mařena " bude zmařena.

Článek

V současnosti se ukazuje v černých vlasech z jedné strany nabarvených nažluto, v tričku a džínech a s výrazným blyštivým křížem. "Možná, že něco vyššího někde je, ale já ten kříž spíš nosím jako ozdobu," podotkl.

"Když jsem jednou přišel domů úplně na blond, rodiče mohli padnout. Ale nakonec mnoho neřekli, protože maminka dobře věděla, že když jsem za něčím šel, tak jsem si to dokázal prosadit. Jako třeba SuperStar," poznamenal Standa.

Sám sobě vizážistou

"Já prostě s hlavou a s hadrama stále experimentuji. Vizážistu nemám, sám se zamýšlím na tím, co mám mít na sobě, abych se líbil, ale přitom abych vypadal jako člověk. A pokud jde o barvu vlasů, také si řeknu, co chci, a šikovné ruce mi to provedou," řekl Dolinek, který na své narozeniny 3. prosince pokřtí své první cédéčko Standa 001 s původním repertoárem a také vyjede na své první vánoční turné.

"Ještě před rokem po mně pes neštěkl a najednou se mě ujal přímo Supraphon a vedle Slavíků a popových stálic vydává cédéčko také mně. Je to báječný pocit, že mě potkal zázrak, na který jsem ani nepomyslel," sdělil.

"Přál bych si dál spolupracovat se Supraphonem, aby mi vyšla někdy další deska. Chci stále koncertovat. O muzikálu jsem zatím nepřemýšlel, možná, že někdy časem mě také nemine."

Jednadvacetiletý Dolinek si pořídil byt v Praze, jeho rodiče bydlí v Brně, kam za nimi Standa jezdí. "Na svou brněnskou adresu dostávám pořád plno dopisů. Když přijedu do Brna k rodičům, dříve než jídlo dostanu igelitku s dopisy, na které hned odpovídám. Zatím byly všechny příznivé," pochválil si Standa.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám