Hlavní obsah

Srbové chtějí po Jacksonovi omluvu

Novinky, ČTK, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BĚLEHRAD/LOS ANGELES

Srbové požadují, aby se jim americký zpěvák Michael Jackson omluvil za zhanobení jejich královského řádu, který si král popu pověsil na krk v den soudního přelíčení, kde vystupuje jako obžalovaný za pedofílii. Řád měl navíc zavěšený opačně, tedy rubem nahoru.

Článek

Řád Bílého orla třetí třídy založil roku 1882 srbský král Milan Obrenović podle vzoru francouzské Čestné legie. Řád se zkříženými meči nad bílým orlem a korunkou se uděloval za zásluhy a za statečnost v boji.

Srbská historická obec se cítí pohoršena a ponížena tím, že Jackson, který čelí sexuálnímu zneužívání dětí, před soud předstoupil právě s tímto řádem. Podle historiků si zpěvák řád pořídil nejspíš v jakési zastavárně a vzhledem k nesprávnému umístění o jeho významu asi nemá sebemenší ponětí.

Tajná spolubydlící

Další dohady budí Jackson u justičních orgánů v kalifornské Santa Marii, které si neumějí vysvětlit náhlé zveřejňování důvěrností z Michaelova soukromí. Mnozí soudí, že jde o promyšlenou propagační kampaň, která má Michaela veřejnosti představit jako věčného romantika, který je schopen pouze platonické lásky. Soudní proces by prý mohla dramaticky ovlivnit francouzská modelka Joanna Thomaeová (20), která se zpěvákem tajně žije.

"Trávíme spolu hodně času v posteli, stala jsem se Michaelovou důvěrnicí a zpovědnicí," svěřila se údajně přátelům modelka, vysoká 165 centimetrů, vážící 49 kilogramů a disponující mírami 88-60-90.

Sexu se vyhýbají

Jak vyprávěl reportérům jeden z jejích přátel, Joanna si s Michaelem v posteli vyprávějí o filmech, videohrách, objímají se a líbají. Dívka při tom vždy údajně měla na sobě tričko a kalhotky, její partner šortky. Takto oblečení se spolu koupali i v bazénu. V okamžiku, kdy vzájemné laskání hrozilo vyvrcholit pohlavním aktem, zpěvák se pokaždé stáhl zpátky.

"Jen jednou," citují reportéři dívčina důvěrníka, "kdy se Joanně udělalo špatně po skleničce vína, Michael dopil načatou láhev a pak ji vášnivě sevřel v dlaních zadeček. Ale tím to skončilo."

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson má nové sídlo, Neverland pronajme

Král pop music Michael Jackson, který čelí obvinění z pedofilie, opustil svůj Neverland v kalifornské Santa Marii. Luxusní sídlo je nyní k pronájmu. Zpěvák...

CNN: Jackson onanoval před malým chlapcem

Americký zpěvák Michael Jackson, který čelí obvinění z pohlavního zneužívání dětí, údajně onanoval v přítomnosti jednoho chlapce. Oznámila to ve čtvrtek...

Jackson: Jsem nevinen!

Popový zpěvák Michael Jackson přestoupil v pátek před soudce v kalifornské Santa Marii a vyslechl obvinění ze sexuálního zneužívání nezletiletého chlapce....

Výběr článků

Načítám