Hlavní obsah

Srandička vyšla mladíka draze, za rozbitý eskalátor zaplatí 70 000 korun

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Colorado Springs

Vynalézavost mladých co se nejrůznějších vtípků a legrácek týká, nezná mezí. Jedním z kousků, který je teď populární mezi mladými Američany, je „eskalátorová helikoptéra“, při níž se člověk točí na madlech jako vrtule. Osmnáctiletý Joe Szklarski ale podcenil svou váhu a eskalátor se pod ním prolomil. Za jeho opravu teď zaplatí slušnou sumu, uvedla televizní stanice FOX 31.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík podcenil svou váhu a zničil eskalátor

 
Článek

Mladík se 17. března vydal se svými přáteli do nákupního centra v Colorado Springs. Tam jim chtěl ukázat, co umí. Celý kousek spočívá v tom, že se dotyčný položí na madla dvou protijedoucích eskalátorů, čímž se na nich začne otáčet jako vrtule u helikoptéry.

BEZ KOMENTÁŘE: Takhle by měla helikoptéra na eskalátoru vypadat

Szklarski ale zapadl do mezery mezi oběma pojízdnými schody a pod jeho váhou praskla skleněná výplň pod madlem. „Můj kamarád rozbil eskalátor v obchodě. Musí zaplatit 3500 dolarů (zhruba 70 000 korun),“ uvedl pro server ninemsn.com.au mladíkův kamarád Andrew Nichols.

Díky tomu, že Szklarski po incidentu z místa neuprchl, vyhnul se obvinění z trestného činu. Teď už jen musí sehnat peníze na opravu eskalátoru.

Reklama

Výběr článků

Načítám