Hlavní obsah

Společensky unaveného Tofiho zachránil Lukáš Vaculík, vzal za něj moderování

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Lukáš Vaculík vytrhl trn z paty Sagvanu Tofimu. Ten si trošku protáhl večírek a nestihl moderování akce v deset hodin ráno. Vaculík předvedl, že je opravdu "Kamarád do deště" a za Tofiho uvedl křest knihy.

Článek

"Sagi zřejmě čeká na účet nebo na taxík," vtipkoval na křtu knihy Děti ráje Lukáš Vaculík. Herec vzal pohotově za svého kamaráda úvod křtu a všichni čekali, zda křest své knihy Tofi stihne. "No opravdu se mi trošku protáhnul večírek," smál se Tofi, který dorazil s více jak půlhodinovým zpožděním.

Bylo na něm vidět, že je stále lehce společensky unavený. "Po křtu si zajedu trošku odpočinout, mám toho moc," smál se. Na akci do sebe ještě rychle hodil pár "vyprošťováků" - pivo a skleničku šampaňského.

Lukáš Vaculík byl skvělou náhradou Tofiho. Jindy zamlklý herec překvapoval jedním vtipem za druhým. "Je to poprvé, co křtím se svým synem. Pozor, ale ne se svým pravým, jen muzikálovým," vtipkoval Vaculík.

Na akci muzikál představil novou posilu. Novou hvězdou bude sedmiletý Filip Antonio, který hrál například ve filmu Marie Poledňákové Líbáš jako bůh. "Protože jsme Děti ráje, tak jsme potřebovali někoho, kdo mě a Sagimu sníží věkový průměr. Radši ještě říkáme, že je mu pět, když je mu sedm," se smíchem prozradil Vaculík.

Na akci se sešly všechny hvězdy muzikálu. Míša Nosková dokonce vzala i svoji sedmitýdenní dceru Elišku. Pozdě dorazil jen Bořek Slezáček, který se zdržel v nemocnici, kam po operaci nosu pravidelně dochází.

Reklama

Výběr článků

Načítám