Hlavní obsah

Spearsová odmítla sebevraždu a sklízí kritiku

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dvaadvacetiletá zpěvačka Britney Spearsová odmítla natáčení kontroverzního videoklipu Everytime. Uplynulý víkend ho s ní měl v Los Angeles natočit fotograf David La Chapelle, který již léta šokuje veřejnost svými netradičně pojatými záběry.

Foto: Anna Čelouchová

Kromě pohádkových dětských prohlídek na zámku Mníšku pod Brdy probíhají i klasické prohlídky pro dospělé a to až do 19. prosince.

Článek

Zpěvačka měla ve videoklipu se svým přítelem prchat před dotěrnými paparazzi a schovat se před nimi v luxusním sídle v Las Vegas.

V koupelně příbytku měla zahlédnout pilulky, jimž neodolá. Její společník se ji poté snaží marně oživit, její obraz se však nenávratně vytrácí. 

Nepochopila záměr producentů

Produkce chtěla, aby smrt vypadala jako neštěstí, Spearsová však scénu pochopila odlišně.

Vysvětlila, že jí připomíná sebevraždu, kterou nepovažuje za vhodné řešení problémů a životních karambolů, proto nepropůjčí ani svou tvář podobnému jednání.

"Ti, kteří o ní přemýšlejí, by měli neodkladně vyhledat odbornou pomoc," prohlásila Britney a dodala, že se na projektu podílet nehodlá.  

Připomíná Lenina

Přízně fanoušků se však zpěvačka bude moci dosyta nabažit. Před pár dny vypuklo v Kalifornii její koncertní turné, které stíhá jedna jízlivá kritika za druhou.

Losangeleský list The Daily News napsal, že "Spearsová vypadala jako socha bývalého ruského politika Lenina převlečeného do blonďaté cvičitelky aerobiku".

Rovněž americké rozhlasové stanice, které koncertům věnují pozornost, se na adresu zpěvačky vyjadřují nevalně. "Toxic (poslední píseň Spearsové) se spíše mělo jmenovat její turné", uvedl jeden z moderátorů narážející na údajně škodlivý vliv jejího vystoupení.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová se chce stát herečkou

Zpěvačka Britney Spearsová zatoužila prorazit ve světě filmu. V následujících letech se chce zaměřit na budování kariéry herečky a hodlá začít opravdu vysoko....

Spearsová povede pokorný život bez mužů

Zpěvačka Britney Spearsová hodlá skoncovat s bujarými večírky, nočními tahy, kontroverzním jednáním a hádkami s kolegyněmi. Nyní se prý bude chovat v souladu...

Výběr článků

Načítám