Hlavní obsah

Spearsová byla zřejmě pod vlivem drog, odnesli ji na nosítkách

– BEVERLY HILLS • Aktualizováno

Policejní zásah hodný únosu dítěte vysoce postaveného politika se odehrál ve čtvrtek večer v domě Britney Spearsové v Beverly Hills. Své dva syny měla v sedm hodin odevzdat zpět jejich otci, jeho osobního strážce ale odmítla vpustit do domu. Ten proto zavolal policii. Ta strávila tři hodiny vyjednáváním, než se děti podařilo odvézt do bezpečí.

Článek

„Zhruba kolem osmé večer jsme zaznamenali hovor, ve kterém nás muž žádal o zásah v případě zadržování dětí,“ řekl časopisu People mluvčí zasahujících policistů Jason Lee. „Zatím jsme nemuseli použít zbraně, vše se snažíme vyřešit po dobrém, na základě soudního příkazu,“ dodal.

Jenže vedle desítek ozbrojených policistů bylo na místě zásahu také několik požárních vozů, dva vozy záchranné služby a policejní helikoptéra. Posádka jedné ze záchranek byla nakonec vyslána na pomoc přímo do domu Britney Spearsové.

Zpěvačka, která má právo vídat své dva syny – dvouletého Prestona a ročního Jaydena Jamese – jen v omezeném čase, je měla vrátit Kevinu Federlineovi ve čtvrtek v sedm večer. Když si pro ně ale jeho bodyguard přijel, nikdo ho do domu nevpustil. V osm hodin už byla na místě policie i Federlineův advokát Mark Vincent Kaplan.

Britney byla pod vlivem drog, alkoholu či obojího zároveň. Z domu ji nakonec odvezla policie na nosíkách přímo do místní nemocnice na pozorování. Policejní mluvčí Jason Lee ale potvrdil, že nedošlo k násilí, ani žádným zraněním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám