Hlavní obsah

Sourozenci v sedmi a čtyřech letech předvádějí na skateboardu neuvěřitelné triky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Energické sourozenecké duo z Japonska ohromilo své fanoušky neuvěřitelnými triky na skateboardu. Neskutečné je právě to, že jim je teprve čtyři a sedm let. Sami se podívejte, co všechno dovedou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

V sedmi a čtyřech letech předvádí na skateboardu triky, které by jim záviděli i profíciVideo: Caters Tv, AP

 
Článek

Sedmiletá Sky Brown a její čtyřletý bratr Ocean jsou nejmladší skejťáci, kteří překonali většinu triků ve své věkové kategorii a zvládají techniky, se kterými mají problémy i někteří z řad profesionálů.

Oceanovo poslední video mělo během prvních dvou hodin neuvěřitelný milión zhlédnutí. Dvaatřicetiletý hrdý otec Stuart Brown se děti ale snaží udržet při zemi.

„Pro ně to vždycky byla zábava a my chceme, aby to tak zůstalo. Sky a Ocean nerozumí tomu, co sláva obnáší, a my nechceme, aby jim to stouplo do hlavy. Jako rodiče jsme na ně ale hrozně hrdí,“ uvedl Stuart.

Sourozenecké duo žije nyní v Miazaki City v Japonsku. Podařilo se jim zapůsobit také na zkušenější skateboardisty v americké Kalifornii, odkud pochází jejich otec.

Reklama

Výběr článků

Načítám