Hlavní obsah

Soudce zbil obžalovaného, který napadl svědkyni

Novinky, Jakub Kynčl
FLORIDA

U soudu může být někdy pořádně živo. Soud v Broward County na Floridě je toho nádhernou ukázkou. Soudce zde musel přeskočit svou lavici, aby ochránil svědkyni. Obžalovaný totiž neunesl její výpověď a soudcův následný rozsudek a zaútočil na ni. Soudce na nic nečekal a vzal spravedlnost do svých rukou. Doslova.

Článek

Slyšení v soudní místnosti 5810 vypadalo jako každé jiné. Na jedné straně stál obžalovaný se svým právníkem a na straně druhé jeho expřítelkyně se svým právním zástupcem. Obvyklý výjev se však rychle změnil na totální chaos poté, co soudce Ian Richards oznámil obžalovanému Johnu Charlesi Reaseemu (29), že půjde do vězení za porušování soudního nařízení. V ten moment začala nefalšovaná mela.

Než stačila soudní policie nasadit Reaseemu pouta, tak se prosmýknul za svým právníkem a vrhl se na svou expřítelkyni a matku své dcery Nicole Wordovou. Tomu ovšem čerstvě jmenovaný soudce, 33letý Ian Richards, odmítl jen nečinně přihlížet. Soudce přeskočil svou lavici a na útočníka se vrhl a spolu s dalšími muži se snažil zatlačit Reaseeho do rohu, aby tak ochránil jeho bývalou přítelkyni.

Stýská si po dceři

"Myslela jsem si, že mě zabije. Opravdu jsem si to myslela," uvedla Wordová. Soudní policie okamžitě nasadila muži pouta a odvedla ho do cely. Tam se údajně mlátil hlavou o zeď a křičel, že bez svého dítěte nemá žádný důvod žít.

Celý incident zachytila bezpečnostní kamera umístěná v soudní místnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám