Hlavní obsah

Soudce odebral Britney Spearsové děti, ta se odvolá

Novinky, jky, Novinky, Famous, The Sun
LOS ANGELES

Nejbližší přátelé Britney Spearsové nyní prožívají spolu s ní velmi těžké chvíle. Soudce Scott Gordon totiž zpěvačce do odvolání odebral děti a svěřil je do péče otce Kevina Federlina. Její nejbližší se bojí, že si Spearsová kvůli tomuto rozhodnutí sáhne na život. Popová hvězda totiž po oznámení rozsudku nebyla k zastižení.

Článek

"Všichni se bojíme o Britney a tohle bude pro ni poslední kapka," řekl jeden z jejích blízkých přátel. Jenže Spearsová si tuto lapálii způsobila opět sama. Ačkoli má pozastavenu platnost řidičáku, v sobotu ji tamější paparazzi vyfotografovali v kabrioletu, jak vozí své syny zcela bezostyšně po městě.

Právník Kevina Federlina to samozřejmě okamžitě oznámil soudci a ten nařídil svěřit syny do otcovy péče. Až do odvolání. To může znamenat pouze na tři dny, protože Gordon a právníci obou stran se sejdou znova ve středu. Ale taky na mnohem delší dobu, možná navždy. Britney Spearsová se plánuje vůči rozhodnutí soudu odvolat, všechny trumfy v ruce ale nyní drží Federline.

"Kevin si myslí, že Britney jejich syny ohrožuje. Je to pro něho obrovské vítězství a pro Britney velký šok. Nikdy neočekávala, že děti ztratí. Kevin má obrovskou radost. Myslí si, že s ním budou v mnohem větším bezpečí," přiznal zdroj blízký Federlinovi.

Po odebrání dětí řídila znovu

Děti předala zpěvačka svému exmanželovi už v pondělí. A přestože řídit nesmí, viděli ji poté jezdit jako smyslů zbavenou po celém Los Angeles. V mnoha bulvárních médiích se k jejímu jménu už zcela běžně přidává přízvisko druggie, tedy feťačka. Dle mnohých byla po odebrání dětí Spearsová znovu pod vlivem drog, důkazy pro to ale chybí. Pro bývalou popovou hvězdu naštěstí. Znamenalo by to totiž už jistou vstupenku do vězení.

"Britney vypadala naprosto v šoku a ochromeně. Pořád jezdila v kruhu a několikrát málem bourala. Působila zlomená  a zcela mimo, mentálně i fyzicky. Její matka jí zběsile volala. Lynne je vyděšená, že Britney učiní něco hloupého," svěřila britskému deníku The Sun zpěvaččina kamarádka.

Reklama

Související témata:

Související články

Elton John nabízí pomoc Britney Spearsové

Zpěvák Elton John (60) se už nemůže dívat na to, jak vyvádí bývalá popová hvězda Britney Spearsová (25) a rozhodl se ji postavit znovu na nohy....

Výběr článků

Načítám