Hlavní obsah

Šmuclerová pomůže manželovi s klinikou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá programová ředitelka TV Nova Libuše Šmuclerová zatím nemá o své budoucnosti jasno. V plánu má zatím pouze pomoc manželovi v budování soukromé kliniky, která by měla být otevřena příští rok. Uvedla v pořadu rádia Frekvence 1.

Foto: Erika Nováková

Panenky jako vystřižené z ludvíkovského období. Oblíbená hračka najednou dostala zcela jiný rozměr.

Článek

Šmuclerová přiznala, že ji mrzí, že prošvihla možnost požádat o licenci na digitální televizní vysílání.  "Přiznám se vám, že to je věc, která mě v poslední době úplně nejvíc mrzí, protože já jsem ty termíny díky současným událostem prošvihla. Byla bych to bývala udělala," uvedla. 

Jakou cestou se bývalá šéfová TV Nova vydá ve svém profesním životě ale zatím neví. "Právě dnes jsem dostala hned několik nabídek - z mediální i nemediální oblasti. Teď řeším, jestli se chci zaměstnat nebo jestli se postavím na vlastní nohy. Zda prvního ledna příštího roku někde nastoupím ještě nevím," řekla. 

K budoucnosti Novy sdělila: "Myslím si, že v příštím roce Nova buď svůj podíl na trhu udrží nebo možná, že malinko stoupne. Příští rok nebudou Novu zatěžovat události typu olympijských her, mistrovství světa v hokeji ani mistrovství Evropy ve fotbale. V průběhu dvou až tří let nicméně Nova ztrácet musí, stejně jako ostatní média v Evropě."

Případné personální rošády na Nově po střídání majitele se podle Šmuclerové vyhnou Pavlu Zunovi. "Myslím, že Pavel neodejde a byla by to chyba nových majitelů, kdyby ho chtěli ztratit, ale programovým ředitelem bych ho neudělala," řekla směrem ke svému bývalému kolegovi. 

Reklama

Související témata:

Související články

Šmuclerová teď neřeší, co bude dělat

Programová ředitelka televize Nova Libuše Šmuclerová odstoupila z funkce. Novu tak po oznámení prodeje televize skupině CME opouští první člověk z vedení....

Výběr článků

Načítám