Hlavní obsah

Smejkalová zkoušela šaty na Miss Universe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Kateřina Smejkalová, vítězka soutěže krásy Česká Miss, kterou letos prvním ročníkem pořádala Michaela Maláčová, si v úterý vyzkoušela šaty, které si s sebou poveze na prestižní mezinárodní klání Miss Universe. To se bude v květnu konat v thajském Bangkoku.

Článek

Garderóba je dílem módní návrhářky Jaroslavy Sedláčkové. Designérka byla rovněž autorkou modelů, které představily finalistky České Miss.

Kolekce pro Kateřinu se skládá ze dvou modelů večerních šatů s vlečkou, dále sem patří koktejlové šaty na společenské večeře a další kostýmky a šaty pro různé slavnostní příležitosti.

Zahradní inspirace

Nejdůležitější je ale večerní róba, kterou si Kateřina oblékne na slavnostní show Miss Universe. Je inspirovaná českými loukami a zahradami. "Chtěla jsem, aby to vypadalo, jako když na tělo hodíte hrst květů. Vycházela jsem také z Katčiny osobnosti. Je veselá a pohodová a toužila po tom, aby její šaty byly jiné, než jaké budou mít ostatní," přiblížila Sedláčková.

Česká Miss si do Bangkoku poveze také kyjovský kroj. "Přestože jsem z Hané, je pro mě čest mít právě kroj z Kyjova. Zvláště když tenhle je pravý a dokonce sto let starý. Je krásný hlavně díky vyšívanému čepci a červené skládané sukni," řekla Smejkalová.

Česká Miss se dnes také od profesionálních kadeřníků naučila, jak vytvářet účesy a upravovat si je. Na Miss Universe bude totiž o své vlasy pečovat Smejkalová sama. Tým vizážistů ji rovněž proškolil, jak se správně nalíčit.

Smejkalová odcestuje do Bangkoku 7. května. Finále Miss Universe se bude konat 31. května.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Universe přiletěla do Prahy

Jennifer Hawkinsová, úřadující Miss Universe 2004, v pátek dopoledne přiletěla do Prahy. Je slavnostním hostem soutěže Česká Miss, kterou první rokem pořádá...

Českou Miss Kateřinu doprovodí do Thajska přítel

Česká Miss Kateřina Smejkalová se má v těchto dnech co ohánět. Již v úterý odlétá do italských Benátek kvůli focení, pak ji čeká příprava na prestižní světovou...

Česká Miss se připravuje na Miss Universe

První Česká Miss Kateřina Smejkalová se největší pečlivostí připravuje na mezinárodní soutěž krásy Miss Universe, která se na konci května odehraje v Bangkoku....

Výběr článků

Načítám