Hlavní obsah

Služka podala zaměstnavateli moč, nakonec pila ona

– HONG KONG
Novinky, jky

Indonéská služebná byla uvězněna v Hong Kongu poté, co naservírovala svému šéfovi šálek zředěné moči. Devětadvacetiletá žena byla shledána vinnou z "podání jedovaté nebo jinak zhoubné či jinak škodlivé látky, se záměrem zranit", ta ale trvala na tom, že moč používala k léčbě své pokožky a nikdy ji nechtěla vědomě podat svému zaměstnavateli.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky
Článek

Služčin nadřízený Čing-han požádal svou zaměstnankyni o sklenku vody, jakmile ale ucítil z hrnku charakteristicky štiplavý zápach moči, tak se neuvěřitelně rozlítil.

Následně přinutil služebnou k tomu, aby nápoj pozřela sama. Trochu tekutiny si ponechal a odeslal do laboratoře, kde nechal provést její testování. Informoval o tom server femalefirst.co.uk.

Obhajoba ženy argumentovala u soudu tím, že její zaměstnavatel moč nepozřel a že látka, která se ve sklenici nacházela, nebyla jedovatá. Tamější soud uznal, že moč nezpůsobila ženě žádnou újmu na zdraví, ale i tak jí dal šestidenní trest odnětí svobody. Prý byl nezbytný pro to, aby si veřejnost z tohoto případu něco vzala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám