Hlavní obsah

Slovenská upoutávka na hororový seriál je nefalšovaný horor

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Živí mrtví (Walking dead), veleúspěšný hororový seriál, se už dostal i na Slovensko. A jak už to tak bývá u velkých filmových či seriálových úlovků, televize si na ně vytváří své vlastní upoutávky. Zatímco z té americké se pouze ježí chlupy na zádech, ta slovenská diváka uzemní tak dokonale, že ještě dlouhé chvíle nebude vědět, co si vlastně myslet.

Slovenská upoutávka na hororový seriál budí úsměvVideo: TV JOJ

 
Článek

Pokud měla upoutávka na hororový seriál Živí mrtví Slováky pobavit, tak tvůrci spotu z TV Joj uspěli na plné čáře. Většina z uživatelů, kteří již video viděli, zapáleně debatuje o tom, jaká část klipu působí nejhumorněji. Mluví se o scénáři, kameře a zejména bizarních efektech, které bohužel nenaženou hrůzu ani pětiletému dítěti, které odmítá usínat bez zapnuté lampičky. Všemu pak dominuje nápis Walking dead, který má herec vyvedený fixou na zadní straně hlavy.

Značně nemotorně působí v průběhu celého klipu i kamera. Tvůrci asi ignorovali fakt, že by měly zombie vypadat trochu jinak než člověk postřelený kečupovým projektilem.

Walking Dead v New Yorku

Těžko říci, zda by upoutávka našich sousedů působila jako pěst na oko i v případě, kdyby nebyla americká upoutávka tak drsná a sugestivní. Na záběrech, které natočili Američané, výborně vyvedené zombie děsí kolemjdoucí s takovou vervou, že člověka až zamrazí. Sice je jasné, že americká produkce měla pro svůj spot nesrovnatelně větší rozpočet, honorář za jednu opravdovou maskérku by však slovenský štáb možná nezruinoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám