Hlavní obsah

Slezáček si oddychl: Nádor v nose je nezhoubný a nemusí na ozařování

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorovi Bořku Slezáčkovi spadl kámen ze srdce. Dva týdny čekal na výsledky histologie, které měly odhalit, zda nebyl odstraněný nádor v nose zhoubný. Ve čtvrtek se konečně dočkal od lékařů pozitivní odpovědi.

Článek

"Byl jsem jak na trní. Čekat, zda budu muset začít chodit na ozařování, bylo pro mě šílené. Spadl mi kámen ze srdce. Nádor nebyl zhoubný," řekl Novinkám Slezáček. Lékaři přesto chtějí moderátora nadále přísně kontrolovat.

"První půlrok budu muset chodit každý měsíc na kontrolu na onkologii, poté každý půlrok. Takže stresy budou pořád dál," přiznává.

Bořek Slezáček se podrobil v Thomayerově nemocnici v Praze minulý týden v pondělí operaci, kdy mu lékaři operovali nádor na sliznici nosohltanu. Nemocnici opustil o pět dnů později na revers. "Měl jsem se účastnit s muzikálem Děti ráje akce pro děti z dětského domova, tak jsem je nechtěl zklamat," vysvětlil Slezáček.

Známý moderátor chodí stále denně do nemocnice, kde mu operovaný nos ošetřují. "Příští týden by mi měli snad vyndávat poslední stehy," dodal  Slezáček.

Reklama

Výběr článků

Načítám