Hlavní obsah

Sláva brání Keiře Knightleyové v divokém sexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Keira Knightleyová způsobila v Hollywoodu poprask svým upřímným prohlášením. Řekla, že by si přála stát se slavnou později, aby teď jako mladá mohla spát s kluky tak, jak se jí zachce.

Článek

A aby to podtrhla, prohlásila, že by měla od rodičů plnou podporu, aby tak činila. Hvězda několika kasovních trháků to řekla v rozhovoru pro magazín Eclipse.

"Můj otec řekl: ´Přál bych si, aby ses proslavila až tak za pět let, mohla ses ve dvaceti ku..., jak bys chtěla. Spát s haldami kluků a nikoho by to nezajímalo,´ to by bylo úžasné," řekla zasněně Keira.

Knightleyová se rozjela, odhalila také skutečnost, že je nakloněná odchodu z Hollywoodu a ostrými slovy nešetřila: "Mám dvojnásobné míry a rozměry, než má většina hereček, které chodí na konkurzy se mnou. Je to šílené, že? Když si uvědomíte, že patřím mezi ty nejtlustší i s tím, jakou mám postavu. Dostalo se to do toho bodu, kdy si začnete říkat, že by pro vás asi nebylo zdravé zůstávat tam o mnoho déle."

Reklama

Související články

Keira Knightleyová pózovala nahá

Hvězda snímku Pýcha a předsudek Keira Knightleyová pózovala nahá pro známý hollywoodský magazín Vanity Fair. Na titulní stránce však není sama, spolu...

Keira Knighteyová nahradí u Chanela Mossovou

Britská herečka Keira Knightleyová nahradí u firmy Chanel topmodelku Kate Mossovou a stane se napříště hlavní reklamní tváří prestižního kosmetického gigantu....

Výběr článků

Načítám