Hlavní obsah

Sklenaříková poběží s olympijským ohněm

BRATISLAVA

Mezi celebrity, které mají tu čest poponést olympijský oheň, se zařadí i slovenská modelka Adriana Sklenaříková. Dlouhonohou blondýnu neodradila ani nedávná operace slepého střeva, v Řecku ale raději poběží kratší úsek než většina členů štafety.

Foto: Jiří Smutný

Běžci v ulici Schüttelstrasse

Článek

"Štafetu s ohněm ponesu nejbližší sobotu v Larise. Detaily se dozvím, až tam přicestuji," prozradila dnešnímu listu Pravda.

Rodačka ze středoslovenského Brezna se přiznala, že se zalekla délky štafetového úseku. "Nejsem velká sportovkyně, a když mi řekli, že můžu běžet až dva kilometry, zdálo se mi to moc," přiznala se. S organizátory se proto dohodla, že poběží jenom 500 metrů jako herečka Angelina Jolieová.

Oheň ponese poprvé

Po příletu na dovolenou na Slovensko modelka dokonce vyrazila trénovat. Začátkem června ale musela absolvovat operaci slepého střeva. Zahojená rána ji dodnes při rychlejší chůzi pobolívá, a tak štafetu prý ponese jenom symbolicky na krátkém úseku.

Sklenaříková si ale i přes zdravotní komplikace nenechá olympijský zážitek určitě ujít. "Něco podobného jsem ještě nezažila a bude to pro mne čest," ujistila. Spoléhá hlavně na manžela, který prý rád poskytne první pomoc v nesnázích.

Adriana je v poslední době v Řecku jako doma. Její francouzský manžel Christian Karembeu totiž v uplynulé sezóně oblékal dres fotbalového Olympiakosu Pireus. Právě on dostal nabídku zapojit se do štafety s olympijským ohněm jako první. Se svojí manželkou, která zatoužila po stejném zážitku, si bude pochodeň nejspíš předávat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám