Hlavní obsah

Sisu Sklovskou čeká ledová lázeň

– PRAHA
Novinky, Korzo

Zpěvačka Sisa Sklovská uzavřela se svým přítelem Hubertem neobvyklou sázku. Za několik týdnů proto naruší klid Jeseníků hlasité zaječení. Zpěvačka se totiž vsadila, že skočí do ledového horského potoka.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Vítězný návrh lahve pro rok 2015 byl oceněn v pražském Muzeu současného skla ZIBA.

Článek

"Všechno začalo tím, že s přítelem jedeme na tři dny na horskou chatu, kde není žádná elektřina, žádná teplá voda, prostě nic. Opodál je potok, v němž má voda i v létě jen asi deset stupňů. Přítel prohlásil, že mi dá cokoli, pokud do té ledárny skočím," vyprávěla zpěvačka.  

"Nakonec jsme se vsadili a já už teď vím, že vyhraji. V takových věcech jsem tvrdá palice. Do té vody skočím, ať se děje, co se děje," ujistila s úsměvem Sklovská, ale neprozradila, co vlastně může vyhrát.

Autem za teplem

Zpěvačka se z mrazivé koupele bude vzpamatovávat na prohřátých plážích v Řecku.  

"Po dlouhé době vyrazíme společně s přáteli do slavného řeckého letoviska Leptokaria. I když je to poměrně daleko, z domova pojedeme auty. Chceme si dovolenou pořádně užít a co nejvíc toho po cestě uvidět. Moje kočky, které se mnou jinak jezdí po celém světě, tentokrát výjimečně zůstanou doma. Už jsem jim sehnala kočičí chůvu, která se o ně bude starat."

Sisa Sklovská už navštívila mnoho exotických zemí, ale doslova si zamilovala Asii. Tvrdí však, že by z Čech nikdy neodešla.

"Každá země má něco do sebe. Jezdím po Evropě, byla jsem v Malajsii, Indonésii i v Thajsku. Doma jsem ale tady a nikdy bych se nestěhovala."

Reklama

Související články

Kocour Sisy Sklovské děsí turisty

Zpěvačka Sisa Sklovská prý byla v minulém životě kočkou. Miluje je a dokonale si s nimi rozumí. Se svými chlupatými mazlíčky Miňou a Montym cestuje po celém...

Sisa Sklovská se vrhla na skládání

Sisa Sklovská (38) je nejen zpěvačka s vynikajícím hlasem, která zvládá různé hudební žánry, ale vrhla se i na skladatelskou dráhu. Napsala hudbu ke třem...

Výběr článků

Načítám