Hlavní obsah

Šimpanz sestřelil otravný dron

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nizozemském safari Burger’s Zoo se rozhodli v rámci připravovaného seriálu natáčet zvířata v jejich přirozeném prostředí. Vše šlo dobře až do okamžiku, kdy přišla řada na šimpanze. Ti totiž prokázali svou chytrost, když se jeden z nich postaral o dron s kamerou, který létal v jejich výběhu.

BEZ KOMENTÁŘE: Šimpanz sestřelil dotěrný dronVideo: www.burgerszoo.com

 
Článek

Na videu, natočeném v pátek, je vidět, jak dron letí nad výběhem a natáčí šimpanze. Většina z nich si ho nevšímala, některé ale zaujal. Jeden z primátů zašel tak daleko, že se vyzbrojil klackem, vylezl na větev a ve správný okamžik lehký stroj sundal ze vzduchu.

„Inteligentní lidoopi objevili špionážní stroj. Zvířata se proti mechanickému narušiteli okamžitě vyzbrojila klacky. Jedno z nich dron vyřadilo přímým úderem... a úplně ho zničilo,“ okomentovali incident s humorem zástupci Burger’s Zoo.

Dron sice nevydržel, kamera však ano. Na záběrech je tak vidět, jak zvědavý šimpanz zařízení po jeho pádu zkoumal. Bavilo ho to však jen chvíli.

Reklama

Výběr článků

Načítám