Hlavní obsah

Show létajících lahví a koktejlů je doslova za dveřmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve čtvrtek 12. července 2007 se v Lucerna Music Baru v Praze utkají nejlepší barmani z České republiky ve flair bartendingu na Havana Club Grand Prix 2007. V jeden večer, na jednom místě si můžete užít vzrušující barmanskou show a žhavé taneční rytmy v kombinaci, kterou byste nečekali. Celebrity, zábava a dobré koktejly nejsou k nalezení na jednom místě každý den.

Článek

Co na návštěvníky čeká? Zejména opravdu strhující barmanská show. Dále se můžete těšit na vystoupení skupiny Gulo Čar (soul, r´n´b, jazzy), DJský set Pedro Rodrigueze (reagetton, salsa, latino), dále na Dje Oriona a Mika Trafika z PSH (latino hip-hop). Chybět samozřejmě nesmí ani go-go tanečnice a tanečníci a skvělé koktejly z rumu Havana Club. Moderátory večera budou Lejla Abbasová a Pavel Svoboda. 

Ze známých obličejů se můžete těšit na Agátu Hanychovou, Romana Štolpu, Petra Jákla s Romanou Vítovou, Romana Vojtka či Evu Aichmajerovou. A vypadá to vypadá, že se ukáže i nějaká z úspěšných finalistek Miss ČR, takže bude nejen co popíjet, ale i nač se dívat. V18:30 se otevírají dveře a je jen na vás, jestli do nich vstoupíte i vy.

Reklama

Související témata:

Související články

Party na Slapech proběhla ve velkém stylu

Přehlídku barmanského umění si nenechali ujít například ani Eva Ajchmajerová, Alice Bendová a Roman Štolpa. Každý z nich se na chvíli ujal role barmana a mohl...

Výběr článků

Načítám