Hlavní obsah

Sharon Stoneová se rozvedla

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Sharon Stoneová je konečně svobodná. Rozvod trvající několik týdnů před pár dny dospěl do konce. Hollywoodská krasavice tak po šesti letech definitivně opustila Phila Bronsteina, vydavatele listu San Franciso Chronicle, s nímž již od loňského července nežije pod jednou střechou.

Článek

"Na rozchodu jsme se naštěstí společně domluvili, takže odpadly soudní tahanice. Ani o majetek se nepřeme. I tak rozvod trval několik dlouhých týdnů. Teď jsme již rozvedeni a já jsem opět volná. Sice budu navždy rozvedená, ale jsem svobodná," šestačtyřicetiletá hvězda, která proslula rolí ve snímku Základní instinkt.  

Společná výchova

Během manželství adoptovali chlapce Roana, jemuž jsou nyní tři roky. Synek však rozchodem rodičů trpět nebude, oba se totiž dohodli, že se na výchově budou podílet společnými silami.

"Chceme, aby náš syn zůstal šťastný, to je teď náš hlavní úkol," prohlásil pár v době podání žádosti o rozvod.

Stoneová se  za Bronsteina provdala v roce 1998 přesně v den svatého Valentýna, o dva roky později společně adoptovali syna Roana Josepha. S Philem se rozvedla kvůli "neslučitelným rozdílům".

Sharon byla v minulosti vdaná za producenta Michaela Greenburga, avšak jejich svazek vydržel pouze tři roky.

Reklama

Související témata:

Související články

Sharon Stoneová opouští manžela

Pět let po svatbě oznámila herečka Sharon Stoneová, že se její manželství s šéfredaktorem San Francisco Chronicle Philem Bronsteinem rozpadlo. Manželé žijí...

Stoneová adoptovala babičku s dědečkem

Americká herečka Sharon Stoneová si pořídila prarodiče. Opatřila si je obdobným způsobem, jakým přišla ke svému tříletému synkovi Roanovi, a jednoduše...

Výběr článků

Načítám