Hlavní obsah

Sharon Stoneová opouští manžela

LOS ANGELES

Pět let po svatbě oznámila herečka Sharon Stoneová, že se její manželství s šéfredaktorem San Francisco Chronicle Philem Bronsteinem rozpadlo. Manželé žijí odděleně, ale prozatím nepodnikli žádné právní kroky pro oficiální ukončení manželství a finanční vyrovnání.

Foto: DanielZUPANC
Článek

Jak píše časopis Hello, od jejich svatby na svatého Valentýna v roce 1998 prodělal manželský svazek Stoneové a Bronsteina mnoho vzestupů a pádů. V roce 2000 adoptovali manželé syna Roana. "Je to můj úžasný a vzácný malý Buddha," svěřovala se nadšeně herečka. "Jeho otec se v něm vidí."

O rok později se oba objevili na prvních stránkách novin, a to kvůli zdraví. Bronsteina napadl během návštěvy v zoologické zahradě dvoumetrový varan a překousl mu šlachu v noze. Stoneová o něco později jen těsně unikla smrti, když jí praskla výduť v mozku. Od té doby se jí prý změnil život i povaha. "Teď jsem nejklidnější člověk na světě." V rámci toho spekulovala, co této proměně asi říká její manžel, který si vzal temperamentní ženu:"Phil se asi ptá, kam se poděla?!"

Sharon Stoneová a Phil Bronstein se dohodli, že své manželství ukončí poté, co se herečka vrátila z natáčení svého nového filmu v Londýně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám