Hlavní obsah

Sexuálně zdatný medvídek pomáhá po celé Evropě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VÍDEŇ

Skotský medvídek koala, který zřejmě nemyslí na nic než na sex, má teď práce až nad svou chlupatou hlavu. V experimentu, kde měl rakouským kolegům ukázat jak na sex, se náramně osvědčil, zájem o jeho služby roste.

Článek

Správci vídeňské zoo v Schönbrunnu byli nešťastní z toho, že jejich medvídek koala se chová zcela asexuálně. A tak se obrátili o pomoc do zahraničí. Tam, kde selhala romantická hudba, koalí erotické filmy i afrodisiaka, nakonec pomohl on, pětiletý sexuální přeborník Chumbee, kterého si půjčili ze zoo v Edinburghu.

"Od té doby, co Chumbee dorazil, se nezastavil," konstatuje spokojeně manažer zoo Helmut Pechlaner. "V koalím výběhu teď probíhají sexuální orgie skoro nonstop a dokonce se k tomu začal přidávat i náš vlastní chovanec. Jsme přesvědčeni, že brzy uslyšíme ťapkání mnoha malých koalích tlapek."

Veterinářka Hanna Vielfraderová k tomu s údivem dodává: "Jsou prostě k nezastavení a na sex zapomínají jen tehdy, když se potřebují najíst nebo vyspat. Asi pomohlo i teplé počasí, ale pochybuji, že to našeho skotského hosta nějak ovlivňuje. Chumbee je prostě k nezadržení."

Zoo očekává narození malých koalů během příštího roku. Už se přihlásilo několik dalších zoologických zahrad, že by rády schopného Skota Chumbeeho pozvaly na návštěvu. On si dá určitě říct.

Reklama

Výběr článků

Načítám