Hlavní obsah

Sexidol Sámer Issa: stihne tři ženy za jeden večer

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sámer Issa (24) je momentálně je bez partnerky a tak nemá problém strávit večer v přítomnosti dvou milenek - houslistky Pavly Dubné a modelky Dominiky Kadlčkové. A do toho ještě v klidu sváděl Hanku Mašlíkovou.

Článek

"Jsem svobodnej mladej kluk, tak proč bych si neužíval. Nemám přítelkyni a holky se mi líbí," řekl Novinkám se smíchem Sámer Issa. Na akci v Silwer café to nejdříve rozjel s exmilenkou, houslistkou Pavlou Dubnou, nadbíhal modelce Hance Mašlíkové a zbytek večera pak strávil s modelkou Dominikou Kadlčkovou. Už nějakou dobu se mluví o jejich víc než přátelském vztahu. 

"Domča je krásná holka, občas si někam vyrazíme," přiznal Issa. Pojí je ale prý jen velké přátelství. "Nechodíme spolu, i když nikdy neříkej nikdy," připustil zpěvák. "Kluka nemám, jsem po rozchodu a užívám si života," dodala Kadlčková. 

"A tři ženský za jeden večer. Není problém, to zvládám s přehledem," připustil Issa, který byl už v několika anketách zvolen nejvíc sexy mužem.

"Vztah si teď nemůžu dovolit, milenky jo. Mám tolik práce, že mít k tomu ještě stálou přítelkyni, tak se půjdu zabít. Kariéra je teď pro mě prioritou. Připravuju se na svůj první vánoční koncert, který budu mít 14. prosince v kostele Sv. Michala. Budu zpívat největší vánoční pecky, poprvé budu zpívat s dětským sborem. Strašně se na to těším," dodal Sámer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám