Hlavní obsah

Sexem posedlá Jordan chtěla styk na kapotě

Novinky, Korzo/P
LONDÝN

Britská modelce Katie Priceové alias Jordan, která účinkovala v televizní reality-show Jsem celebrita, pomozte mi pryč, zjevně prospěl pobyt v australské divočině, kde se soutěž odehrávala. Pětadvacetiletá krasavice, která pózovala nahá pro pánské magazíny a obšťastňovala mnohé zámožné muže, prohlásila, že radikálně změní svůj život.

Foto: Dana Ehlová

Nová expozice hrdelního práva v útrobách věže renesanční radnice v Dobrušce.

Článek

Dosud se v nitru matky tělesně postiženého chlapce prala vypočítavá mrcha a vzorná pečovatelka. Nakonec však zvítězila role láskyplné maminky.

Životní zvrat

"Rozhodla jsem se definitivně skoncovat s kariérou striptérky, která nastrkuje chtivým mužským pohledům obnažené poprsí a na požádání roztahuje nohy," překvapivě sdělila Jordan.

V budoucnu se bude chovat mravně, starat o synka a rovněž si brousí zuby na filmovou kariéru v Hollywoodu.

Za převrat prý může její partner ze soutěžního pořadu Peter André. Katie se totiž do něj zamilovala a plánují společný spořádaný život.  

Milovala sex na veřejnosti

Její bývalí milenci však chtějí její záměr zhatit. Zveřejnili intimní podrobnosti z někdejších vztahů, které byly více než bouřlivé. 

"Byla doslova posedlá sexem, zejména jeho nejvýstřednějšími formami. Její ložnice byla doslova přeplněna vibrátory a dalšími erotickými pomůckami, zejména takovými, jež slouží k uspokojování sadomasochistických sklonů," uvedl Warren Furman, známý z televizních Gladiátorů, který s ní udržoval poměr před pěti lety.

"Často mě nutila, abych s ní měl styk na kapotě automobilu zaparkovaného na odstavném pruhu frekventované dálnice," vzpomíná další milenec Gary Bolingbroke, vyučený elektrikář a po deset měsíců také modelčin oficiální partner. Dodal, že Katie Priceové ze všeho nejvíc preferovala sexuální hrátky na veřejnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám