Hlavní obsah

Sexbomba Vlaďka Erbová měla autonehodu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Playmate Vlaďka Erbová měla autonehodu. V Letenském tunelu nabourala do před sebou jedoucího vozidla. Zatímco modelky luxusní BMW zůstalo jen lehce ťuknuté, škodovka, kterou nabourala, dopadla o hodně hůř.

Článek

Kvůli autonehodě málem nestihla charitativní akci nadace Rakovina věc veřejná, které je patronkou. "Jela jsem do kavárny v pasáži Jalta, kde jsem měla od dvou hodin odpoledne do čtyř hodin dělat servírku a roznášet kávu. Strašně jsem se bála, že akci nestihnu," prozradila Novinkám Erbová.

"Naštěstí pán, jehož auto jsem nabourala, byl strašně v pohodě a netrval na přivolání policie. Jen jsme auta nafotili pro pojišťovnu a já rychle pospíchala na akci," prozradila Novinkám Erbová.

I když škodovka poškozeného moc nepřipomínala po "útoku" Erbové auto, oprava by se měla vejít do sto tisíc korun, tedy do částky, kdy se policie k autonehodě přivolávat nemusí.

Erbová nakonec akci stihla a servírku dělala opravdu zodpovědně. Z každé prodané kávy šlo na nadaci Rakovina věc veřejná deset korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám