Hlavní obsah

Sex-idol Sámer Issa je volný, přítelkyně si našla jiného

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Sex-idol Sámer Issa (23) je bez partnerky. Přítelkyně, houslistka Pavla Dubná, ho opustila kvůli jinému muži. A Sámerovi nezbylo nic jiného, než odjet na dovolenou do Řecka sám.

Článek

"S Pavlínkou jsme si dali dárek k narozeninám navzájem. Pojedeme do Řecka na dovolenou a zaplatíme si to navzájem," řekl Novinkám před měsícem zpěvák. Teď je ale všechno jinak. Pavlínka na řecký ostrov Zakynthos se Sámerem neodletěla.

"Je to pravda. Pavlínka má nového přítele, je moc zamilovaná a tak jsem odjel sám s přáteli," řekl Novinkám Sámer. "Moc jí to přeju, my spolu budeme dál spolupracovat. Mám jí strašně rád a velmi mě inspiruje," prozradil idol dívčích srdcí.

Sámer strávil na řeckém ostrově Zakynthos deset dní. Ubytován byl v luxusním středisku Laganas. "Je to strašně pařící letovislo. Skvěle jsem si to užil," říká Sámer. S přáteli kromě večírků hodně cestovali na vypůjčených čtyřkolkách.

A Sámer řídil i přesto, že nevlastní řidičský průkaz. "Řekl jsem, že jsem ho zapomněl v Praze," přiznal Sámer, kterému šlo při jedné vyjížďce doslova o život. "V horských serpentinách jsem málem nevybral zatáčku a skončil pod útesem. Na poslední chvíli jsme strhnul volant, takže vše dobře dopadlo," dodal Issa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám