Hlavní obsah

Šestinásobná matka Veronika Žilková je těhotná

PRAHA

Dalšího potomka čeká matka šesti dětí Veronika Žilková. Herečka, která v pondělí oslavila 45. narozeniny, je v devátém týdnu a o svém těhotenství ví měsíc. "Vzhledem k tomu, že jsem při natáčení Tele Tele absolvovala sedm pádů na zem, musela jsem s pravdou ven," cituje úterní deník Blesk Žilkovou, jejíž nejmladší dítě Kordula se narodilo loni v září.

Článek

Populární herečka má šest dětí, z toho dvě adoptované. Dceru Agátu má z dvouletého manželství s režisérem Jiřím Hanychem. S druhým manželem, stavebním technikem Markem Navrátilem, má syny Cyrila a Vincenta. Společně také adoptovali Jana a Markétu. Kordula je dcerou nynějšího partnera Žilkové Martina Stropnického. Ten má z předchozího manželství tři děti - Annu, Františku a Matěje.

"Ne že bych neuznávala antikoncepci, ale přiznávám, že jsem už nepočítala s tím, že by se to mohlo povést," vysvětlovala své nečekané početí Žilková s tím, že očekávané miminko je neplánované, zato chtěné.

Reklama

Související články

Veronika Žilková vyhazuje z domu fotografy

Dotěrní fotografové, kteří chtějí ulovit výjimečné snímky populární herečky Veroniky Žilkové ve společnosti neméně známého herce Martina Stropnického, doslova...

Veronika Žilková porodila dceru Kordulu

Herečka Veronika Žilková se opět stala maminkou. V noci na čtvrtek v Praze porodila holčičku. Matka i dítě jsou v pořádku. Dcera dostala jméno Kordula....

Výběr článků

Načítám