Hlavní obsah

Seniorka se zasekla na záchodě, strávila na něm téměř týden

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemné chvíle zažila minulý týden seniorka z francouzského města Dinon. Poté, co byla několik dní nezvěstná, se ukázalo, že strávila skoro týden uvězněná na záchodě. Naštěstí pomoc přišla včas, uvedl server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když minulý týden na tísňovou linku zavolala vystrašená žena, která se zmiňovala o svojí tetě, která je nezvěstná, vydali se policisté prozkoumat dům pohřešované 83leté ženy.

Strážníci stařenku v domě objevili, byla uvězněná na toaletě, protože se jí zasekl zámek. Vzhledem k tomu, že nejmenovaná žena v požehnaném věku strávila v malé místnosti šest dní, dá se hovořit o opravdu velkém štěstí, že z nepříjemného zážitku vyvázla „pouze” dehydratovaná a velmi zesláblá.

Na místo byli rovněž přivoláni hasiči, kteří ženu po vyproštění převezli do nemocnice. Seniorka se nyní zotavuje v místní nemocnici na severozápadě Francie, měla by však být v pořádku.

Reklama

Výběr článků

Načítám