Hlavní obsah

Šel do vězení navštívit syna, zůstal tam 32 hodin uvězněný

Novinky, vps

Otec, který šel v sobotu navštívit svého syna do věznice v Chicagu, na tuto návštěvu určitě nikdy nezapomene. Nešťastná souhra náhod totiž způsobila, že zůstal zavřený v jedné místnosti po dobu 32 hodin, napsal server Chicago Tribune.

BEZ KOMENTÁŘE: V tomto vězení otec zabloudil při návštěvě syna, zůstal tam 32 hodinVideo: Cook County Sheriff

 
Článek

Muž, jehož identita nebyla zveřejněna, chodil za svým synem, který čeká už 13 měsíců na soud v případě souvisejícím s drogami. Cestu tak znal dobře, jenže jeho syna přemístili do jiné části věznice.

„Bylo mu řečeno, ať pokračuje dál a drží se vpravo, aby se dostal do návštěvní části. Narazil na dveře, které byly otevřené, vešel do nich a ony se za ním zavřely,“ řekla ředitelka věznice Cara Smithová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Jednalo se o místnost, která sice byla návštěvní, ale s maximální ostrahou a zrovna probíhala její rekonstrukce. Nikoho tak nenapadlo kontrolovat ji a jako naschvál v ní zrovna nebyly kamery, které teprve čekaly na instalaci. Slyšet ztraceného návštěvníka také nikdo nemohl, protože dveře a stěny jsou patřičně silné.

Po více než 30 hodinách, kdy zoufale bušil na dveře a stěny, dostal nápad, jak se dostat ven. Rozbil jednu z požárních trysek, čímž spustil alarm ve stanici hasičů. Ti identifikovali, odkud signál přichází, a mohli ho tak zachránit. Američan potřeboval jen pár stehů na ruce, kterou si poranil při rozbíjení trysky. Jinak byl v pořádku.

„Něco takového je neakceptovatelné. Jsme vděční, že je v pořádku. Selhalo několik věcí, včetně toho, že dělník nechal otevřené dveře během práce ve vězení,“ dodala Smithová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám